Moderniseren zonder investeren

Datum:
17/4/2018

Het belang van het imago van uw bedrijf en uitstraling naar uw klanten toe.

Iets wat dikwijls over het hoofd gezien wordt in het bedrijfsleven is de “uitstraling” naar de klanten en leveranciers toe. De bureaus zijn aangekocht en blijven jarenlang staan. Stoelen worden pas vervangen als ze helemaal uit elkaar vallen. Niet onbegrijpelijk als alles jarenlang meegaat. Maar toch, een frisse, moderne en professionele uitstraling naar uw klanten en leveranciers toe is zeer belangrijk.

Het helpt mee aan het imago van uw bedrijf. En uw bedrijf is iets waar u trots op bent. Meegaan met de tijd is belangrijk om concurrentieel te blijven. Op alle vlakken in het bedrijfsleven. Denken we maar aan de technologie die niet stilstaat en in sneltreinvaart veranderd: printers, servers, telefonie, VoiP, wifi, computers, laptops,…

One Office is met een uniek concept op de markt gekomen om u te helpen mee te gaan met de tijd, zowel qua look als qua technologie.

Moderniseren zonder investeren

Wat houdt dit juist in?

Veel ondernemers kijken er tegenop om te investeren in de (her)inrichting van hun onderneming omdat men denkt dat dit een grote kost met zich meebrengt.

Bij One Office hebben we gemerkt dat bij het kijken naar het totale kostenplaatje van een

onderneming er dikwijls nog teveel betaald wordt voor verschillende diensten en services en dat er nog vaak gebruik gemaakt wordt van verouderde en te dure technologieën zoals printers, servers, telefonie, VoiP, WiFi, computers, laptops,…

In de meeste gevallen zijn wij in staat om u een kostenbesparend voorstel voor te stellen met upgrade van uw huidige services en diensten.

Dankzij onze unieke formules kan u om de 6-7 jaar een complete upgrade van uw kantoorinrichting bekomen om zodoende steeds up to date zijn met de meest moderne technologieën en een frisse moderne look ten opzichte van uw klanten uitstralen.
Gerelateerde tags: