Het stroomlijnen van uw digitale informatiestroom

Datum:
1/3/2018
In tijden waar we toch meer en meer op onze ecologische voetafdruk moeten gaan letten is het belangrijk om uw (papieren) informatiestroom zoveel mogelijk te digitaliseren.

Als uw bedrijf competitief en concurrentieel wil blijven in dit digitale tijdperk zullen uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd moeten worden door doeltreffend gebruik te maken van digitale werkstromen voor uw interne en externe diensten. Dit geldt natuurlijk voornamelijk voor bedrijven die dagelijks een groot volume van papieren en elektronische informatie moet verwerken zeker als u weet dat er 15-30% door kenniswerkers dagelijks besteed wordt aan het zoeken naar documenten.

In veel gevallen zitten deze documenten immers nog in onbeheerde en ongestructureerde archiefsystemen. Emails, facturen, contracten en dergelijke manueel sorteren en naar de juiste personen of afdelingen sturen is namelijk bijzonder tijdrovend indien deze workflows niet goed gestructureerd zijn.

De juiste tools en structuren zullen uw medewerkers  toelaten om veel efficiënter, sneller en met minder stress te laten werken. Hieronder vinden we een visueel voorbeeld van Konica Minolta

Applicaties digitalisering & beheer van documenten

stroomlijn digitalisering
Stroomlijn digitalisering