Het One Office concept

Datum:
17/4/2018

Een bekend fenomeen in elk bedrijf zijn waarschijnlijk de dagelijkse telefoontjes van vertegenwoordigers of callcenters van bedrijven die een afspraak willen om één of ander product te verkopen. Dit is niet alleen vervelend maar het slorpt ook veel van uw tijd op. 

Uw bedrijf maakt waarschijnlijk ook gebruik van printers, IT services, Wifi, een server of cloudoplossing, telefonie of Voip, een website of zelfs op maat gemaakte software. Telkens wanneer u een probleem hebt met 1 van deze onderdelen dient u een verschillende firma te contacteren. 

Met One Office zorgen wij voor een All-in-one oplossing. Als specialist in alles wat met het kantoor te maken heeft van inrichting tot infrastructuur kunnen wij in de meeste gevallen een kostenbesparend voorstel uitwerken voor al deze services en diensten met dan nog als extra troef: 

Eén centraal contactpunt voor al uw vragen.

Niet enkel kan One Office u bijstaan voor de technologische en materiële inrichting van uw kantoor. Indien u heel uw kantoor wil renoveren zullen wij u ook met raad en daad bijstaan.

Denk maar aan nieuwe vloeren, schilderwerken, bezetten, gyproc wanden plaatsen, etc. One Office zal heel de renovatie, in samenspraak met u, plannen en coördineren van de eerste stap tot de uiteindelijke oplevering.

Gerelateerde tags: