Samen werken we naar de ideale werkomgeving.

One Office wil centraal staan in de vereenvoudiging om de stap te zetten naar de modernisering en digitalisering van uw onderneming zonder daarvoor grote investeringen te moeten doen.

Integendeel, uit onderzoek is gebleken dat, na een grondige analyse, wij vaak de kantooromgeving kunnen optimaliseren, de service kunnen centraliseren en daarbovenop ook nog een besparing kunnen realiseren!

"Onze experts, slaan elke dag de handen in elkaar om voor u de perfecte kantooromgeving te creëren. Dit zowel qua inrichting en uitstraling als voorziening in IT infrastructuur."

One Office focust zich als ‘kantoorspecialist’ op de volgende domeinen:

Goedkoop én zorgeloos kopiëren, scannen en printen met kopieermachines en multifunctionals.

Kantoorinrichting op maat, inclusief 3D ontwerp, maatwerk en verbouwingen.

Scherp geprijsde, kwaliteitsvolle kantoormeubelen. Rechtstreeks van de fabrikant.

Professionele opmeting en plaatsing van wifi installaties en draadloze netwerken.

Implementatie van kostenbesparende VoIP telefooncentrales.

Het creëren van een ergonomische werkplek.

Bedrijfssoftware (SAAS, Office 365,...)

Websites met resultaat.

Tot in de kleinste detalis

One Office combineert de voordelen van de structuur en professionaliteit van de fabrikant met de flexibiliteit van de regionale verdeler, waardoor wij tot in de kleinste details invulling kunnen geven aan al uw kantoor verwachtingen.

One Office kiest voor een persoonlijke en directe aanpak

Voor elk van deze domeinen staan wij garant voor een persoonlijke en directe aanpak, met slechts één contactpunt voor uw kantoor. Enkele voorbeelden:

Wij beschikken over een eigen gecertificeerde technische ploeg voor uw kopieermachines en printers.

Bij een kantoorinrichting nemen wij de volledige coördinatie op ons en mag u altijd op ons rekenen, van ontwerp tot en met de realisatie alsook de aanwezigheid bij en opvolging van de realisatie.

Voor onze kantoormeubelen werken we samen met een select groepje van kwaliteitsmerken. Daarnaast brengen we stijlvolle bureaustoelen op de markt onder eigen label. Telkens gaat het om rechtstreekse import van de fabrikant zodat we u steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunnen garanderen.

Vragen? Contacteer ons!
+32 374 602 90
Vrijblijvend een adviseur spreken? Bel ons Ma t/m Vr van 8.30 - 16.00 uur