Uitgebreid aanbod aan kantoormeubilair.

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan kantoormeubilair kan u eenvoudig uw werkomgeving professioneel aankleden, van receptie tot directie, van kantine tot vergaderzaal.

Het volledig assortiment meubelen bestaat uit bureau’s, archiefkasten, bureaustoelen, vergadertafels, polyvalente stoelen, presentatiemateriaal,accessoires,... en ga zo maar verder.

"One Office biedt naast kantoorinrichting een breed scala aan kantoormeubelen tegen de beste prijs door samen te werken met nationale en internationale producenten van kantoormeubilair aan topkwaliteit."

Het ideale meubilair samenstellen

Bij het samenstellen van het ideale kantoormeubilair voor uw kantoor geeft One Office u professioneel advies, rekening houdend met volgende elementen;

  • prijs
  • stijl
  • duurzaamheid
  • ergonomie

Zo creëert u, eventueel in combinatie met onze totale kantoorinrichting, dé perfecte werkplek.

Eigen montageteam

Om aan onze klanten de best mogelijke service te kunnen aanbieden, beschikken wij over ons eigen montageteam. De levering van de kantoormeubelen is volledig gratis en de plaatsing gebeurt door professionele monteurs.  Hierdoor zal One Office steeds een resultaat bereiken dat beantwoordt aan uw verwachtingen.

Meer informatie?
Vraag onze brochure aan.