Wat zijn de verschillen?

Server:

Een server is een computersysteem dat toelaat dat verschillende computers binnen uw bedrijf toegang hebben tot dezelfde bestanden en applicaties.Deze server kan of op uw bedrijf staan ofwel bij uw It-leverancier. Deze dienst is meestal op maat gemaakt naar de noden van uw bedrijf.

Het nadeel is dat u beperkt bent in de toegankelijkheid van uw bestanden en applicaties. Maar ook hier zijn oplossingen voor bv. Vpn connectie.

Cloud

Cloudservices zijn eigenlijk gewoon webservices die buiten uw bedrijf worden gehost. Uw IT-infrastructuur bevindt zich buiten het bedrijfsgebouw en wordt onderhouden door een derde partij. Uw informatie bevindt zich nu online of “in de cloud” en is overal en altijd toegankelijk.Cloud oplossingen zijn ook een betaalbare en betrouwbare dienst en zorgen voor een performante, schaalbare en hyper beveiligde It-infrastructuur voor uw bedrijf aan een voorspelbare kost per maand.

Contacteer ons voor meer informatie.
One Office zorgt voor een uitgebreide analyse van uw project of It-infrastructuur en biedt u een geschikte, betaalbare oplossing op maat aan.